چرا پایتون را یاد بگیریم

مقدمه:
در این مقاله قصد داریم تا بررسی کنیم که چرا یک فرد تازه کار می تواند پایتون را به عنوان زبان برنامه نویسی خود انتخاب نماید، یا به عبارتی بفهمیم چرا پایتون را یاد بگیریم. این موضوع در صورتی قابل بحث است که ما تمامی ابعاد یک زبان و همچنین هدف خود از یادگیری آن زبان را به خوبی بدانیم تا بتوانیم انتخاب هوشمندانه تری داشته باشیم. در ادامه قصد داریم تا پایتون و دلایلی که بخاطر آن می توانیم این زبان را انتخاب کنیم را مورد بررسی قرار دهیم.
چرا پایتون را یاد بگیریم ؟
زبان پایتون که یک زبان سمت سرور، شی گرا و اسکیریپتی به شمار می آید،
در حال حاضر به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی دنیا به شمار می رود،
این زبان با توجه به سادگی و در عین حال قدرتمند بودن توانسته تا در زمینه های بسیار زیادی خود را به عنوان یکی اولین انتخاب ها معرفی نماید.
شی گرایی در پایتون به چه معناست
توضیح برنامه نویسی شی گرا در چند کلمه کار ساده ای نیست
قطعا نمی توان این موضوع را به راحتی بیان کرد، برای متوجه شدن این موضوع باید در مقاله ای جدا گانه به این بحث پرداخت، اما همین قدر می توان گفت که یک زبان شی گرا به ما این قدرت را می دهد تا بتوانیم کد های برنامه خود را سازماندهی کرده و همه اجزای برنامه را در یک قالب مستحکم و امن قرار دهیم.
زبان پایتون در چه زمینه هایی مورد استفاده قرار می گیرد ؟
اگر بخواهیم لیستی از کاربرد های زبان بپایتون را بیان کنیم بد نیست تا نگاهی به موارد زیر بیندازیم:
- استفاده از پایتون برای طراحی وب سایت
- فعالیت در حوزه هک و امنیت سایبری
- قابل استفاده در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
- برنامه نویسی برد های سخت افزاری با زبان پایتون
- استفاده از این زبان برای پردازش دیتا و بکارگیری در علوم داده
- قابلیت استفاده برای ساخت بازی
این ها را فقط می توان به عنوان بخشی از قدرت های زبان پایتون نامگذاری کرد, که می تواند بخشی از این سوال را پاسخ گو باشد که چرا پایتون را یاد بگیریم ؟ زیرا این زبان انتخاب های بسیار زیاد و متنوعی را در پیش پای ما قرار میدهد
علت قدرتمندی پایتون در حوزه های مختلف
یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلیل موفقیت این زبان برنامه نویسی، کتابخانه های متفاوت و پر کاربرد این زبان به حساب می آید، به طوریکه برای یک پایتون کار محدودیت معنا مفهومی ندارد و عملا میتوان گفت برای هر مشکلی از قبل در زبان پایتون کتاب خانه ای برنامه نویسی شده است.
در کنار کتاب خانه های بسیار زیاد، علاقه مندان به پایتون و همچنین فریم ورک های مشهور این زبان نیز در قدرتمند تر شدن این زبان نقش به سزایی را داشته اند.
از دیگر دلایل محبوبیت این زبان نیز میتوان به لیست زیر اشاره کرد:
- موقعیت های شغلی زیاد و نسبتا پر درآمد
- همه گیری و جامعه آماری نسبتا بالا
- وجود داشتن پاسخ اکثر سوالات در فروم های پایتون
- آپدیت های منظم و به موقع برای پایتون و پکیج ها
- ساده بودن و در پی آن راحت و خلاصه نوشتن یک برنامه
همه اینها دلایلی است که میتوان با استناد به آنها فهمید که چرا باید پایتون را یاد بگیریم، اگر شما هم برای شروع یادگیری این زبان دچار سردرگمی هستید میتوانید از طریق لینک زیر وارد دوره پایتون شوید و برای شروع قسمت های ابتدایی این دوره را به صورت صد در صد رایگان ملاحظه نمایید.
[button type=”round” color=”light-blue” target=”_blank” link=”https://adakgostar.ir/product/python-0-100/”]دوره صفر تا صد پایتون به صورت پروژه محور[/button]
دیدگاهتان را بنویسید